Vinterkläder

Filtrera nedan:
Välj varugrupper & filter Dölj filter

Dina val

Välj kategori
Byxor Jackor Mössor Overaller Övrigt
Visa produkter

Visa storleksguide

Vinterkläder för arbete är ett måste för dig som jobbar utomhus i kalla och blåsiga förhållanden. Hos Sagro hittar du ett brett sortiment av vinterkläder som håller dig varm, torr och bekväm under hela arbetsdagen. Du kan välja mellan olika typer av jackor, byxor, overaller, mössor, handskar och andra tillbehör som passar ditt yrke och din smak. Alla våra vinterkläder är av hög kvalitet och har goda egenskaper som andningsförmåga, vindtäthet, vattenavvisning och slitstyrka. Dessutom har de smarta detaljer som reflexer, fickor, dragkedjor och justerbara remmar som gör dem praktiska och funktionella.

Du kan filtrera produkterna efter storlek, färg, märke, pris och andra kriterier för att hitta det du söker. Du kan också läsa mer om varje produkt och se bilder på hur de ser ut. När du har lagt din beställning, skickar vi den till dig så snart som möjligt. Om du har några frågor eller funderingar, kan du kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Vinterkläder för arbete är en investering i din hälsa, säkerhet och komfort. Med rätt vinterkläder kan du utföra ditt arbete på ett effektivt och behagligt sätt, oavsett väder. Så tveka inte att beställa dina vinterkläder för arbete hos Sagro idag. Vi har allt du behöver för att klara av vinterns utmaningar.

Mössa Bromi Svart One Size
123 kr
Lägg i kundvagnen
Info
Logga in