Varselkläder

Filtrera nedan:
Välj varugrupper & filter Dölj filter

Dina val

Välj kategori
Byxor Hoodies Jackor Overaller Skjortor T-shirts Trekvartsbyxor Varselvästar Västar
Visa produkter
Visa storleksguide

Varselkläder är kläder som gör dig synlig och säker på arbetsplatsen. De har fluorescerande färger och reflexer som ökar din kontrast mot omgivningen. Varselkläder är särskilt viktiga om du arbetar i närheten av trafik, maskiner, flygplatser eller andra riskfyllda miljöer. Varselkläder är indelade i tre klasser, från 1 till 3, beroende på hur stor yta av plagget som är täckt av reflexer och fluorescerande material. Ju högre klass, desto bättre synlighet.

På Sagro.se hittar du ett stort utbud av varselkläder för alla behov och årstider. Du kan välja mellan varseljackor, varselbyxor, varselvästar, varseltröjor och varseloveraller. Alla våra varselkläder är certifierade enligt EN ISO 20471 och uppfyller de krav som ställs på arbetskläder med hög synbarhet. Våra varselkläder är också slitstarka, bekväma och funktionella, med smarta detaljer som fickor, förstärkningar, ventilation och justerbar passform.

Om du vill beställa varselkläder online kan du enkelt göra det på vår hemsida. Hos oss får du alltid hög kvalitet till bra priser.

Beställ dina varselkläder idag och gör dig redo för ett säkert och effektivt arbete. Med varselkläder från Sagro.se syns du alltid, oavsett väder och ljusförhållanden.

1  2  3 Nästa »
Logga in