Regnkläder

Filtrera nedan:
Välj varugrupper & filter Dölj filter

Dina val

Välj kategori
Byxor Jackor Overaller
Visa produkter

Visa storleksguide

Regnkläder är ett måste för den som vill hålla sig torr och bekväm i vått och blåsigt väder. Oavsett om du arbetar utomhus, vandrar i naturen, cyklar till jobbet eller bara vill vara beredd på en regnskur, så har Sagro ett brett utbud av regnkläder för alla behov och smaker.

På Sagro.se hittar du regnkläder av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika modeller, färger och storlekar av regnjackor, regnbyxor, regnoveraller, regnponchos och regnset. Du kan också köpa tillbehör som regnhattar, regnvantar och regnskydd för ryggsäckar.

Regnkläder från Sagro är inte bara praktiska och funktionella, utan också snygga och moderna. Du kan också hitta regnkläder som är anpassade för olika typer av arbete, som till exempel reflexkläder, varselkläder, flamskyddskläder och vinterkläder.

Regnkläder från Sagro är också hållbara och slitstarka. De är tillverkade av material som andas och står emot vatten och vind. De har också smarta detaljer som tejpade sömmar, justerbara huvor, fickor med dragkedjor, ventilation och förböjda knän. Du kan enkelt tvätta och torka dina regnkläder, och de kommer att hålla i många år.

Om du vill köpa regnkläder online, så är Sagro det perfekta valet. Du kan enkelt hitta de regnkläder som passar dig bäst, och beställa dem med snabb leverans. Du kan också få hjälp av vår kunniga och trevliga kundservice.

Logga in