Flamskyddskläder

Filtrera nedan:
Välj varugrupper & filter Dölj filter

Dina val

Välj kategori
Byxor Jackor Overaller
Visa produkter
Visa storleksguide

Flamskyddskläder är arbetskläder som skyddar mot eld, värme och gnistor. De är viktiga för dig som arbetar i riskfyllda miljöer där du kan utsättas för brandfarliga ämnen, höga temperaturer eller elektriska ljusbågar. Flamskyddskläder kan rädda ditt liv om olyckan är framme.

På Sagro.se hittar du ett brett utbud av flamskyddskläder för olika behov och situationer. Du kan välja mellan flamskyddade byxor, jackor, overaller, tröjor, skjortor, västar och accessoarer.

När du köper flamskyddskläder är det viktigt att du väljer rätt storlek, modell och material för att få bästa möjliga skydd och komfort. Du bör också följa tillverkarens skötselråd för att bibehålla plaggets flamskyddande egenskaper. Om du vill ha hjälp med att hitta rätt flamskyddskläder för ditt arbete kan du kontakta vår kundservice som gärna ger dig råd och tips.

Flamskyddskläder är en investering i din säkerhet och hälsa. Beställ dina flamskyddskläder online på Sagro.se idag och få dem levererade snabbt och smidigt till din arbetsplats eller hemadress. Hos oss får du alltid hög kvalitet, bra service och låga priser på flamskyddskläder.

Logga in