Underställ

Visa storleksguide

Underställ är ett viktigt plagg för dig som arbetar utomhus i kalla eller växlande väderförhållanden. Underställ hjälper till att hålla kroppen varm och torr genom att transportera bort fukt och isolera mot kylan. På Sagro hittar du ett stort utbud av underställ i olika material, storlekar och färger.

Underställ finns i olika typer och modeller beroende på dina behov och preferenser. Du kan välja mellan underställ i syntetmaterial som polyester eller polypropylen, eller underställ i naturmaterial som merinoull eller bambu. Syntetmaterial har fördelen att de torkar snabbt och är lätta att tvätta, medan naturmaterial har fördelen att de är mjuka, andas bra och har naturliga antibakteriella egenskaper. Du kan också välja mellan underställ med lång eller kort ärm, lång eller kort ben, rund eller v-ringad hals, och med eller utan dragkedja.

Underställ är ett plagg som du kan använda året runt, men det är särskilt viktigt att ha ett bra underställ på vintern när temperaturen sjunker. Ett underställ fungerar som ett första lager på kroppen som skapar ett mikroklimat mellan huden och tyget. Detta gör att du kan hålla dig varm utan att svettas för mycket, vilket kan leda till nedkylning och obehag. Ett underställ kan också förbättra din prestation och uthållighet genom att minska muskeltrötthet och öka blodcirkulationen.

Om du letar efter ett underställ som passar dig och ditt arbete, kan du besöka Sagro och se deras sortiment av underställ i olika prisklasser och kvaliteter. Du kan också kontakta deras kundservice om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt underställ för dig. Sagro är en pålitlig leverantör av arbetskläder och personlig skyddsutrustning som har lång erfarenhet och god service. Du kan beställa ditt underställ online och få det levererat hem till dig inom kort tid.

Logga in