Sagro bloggen

Ny sökfunktion och ny design

Under hösten 2018 började vi fundera på vad vi kunde göra för att få en mer användarvänlig hemsida.
Många möten senare hade vi beslutat oss om hur och vad vi skulle göra.
Nu har vi kunnat bocka av årets första projekt och ni ser resultatet på vår hemsida. Vad är det då som vi har gjort? Vi bad Jakob förklara lite mer.

Om vi börjar med startsidan, vad har hänt där? 
Vi har skapat en ny, tydligare meny där man lättare kan navigera sig mellan både produkter och grupper. Även sidor som kundtjänst och inloggning är nu samlat på ett mycket bättre och tydligare sätt. Den största förändringen är ju såklart vår nya sökfunktion för maskin-och traktormodeller. Sökfunktionen är uppbyggd på två lätta steg, 1. ”Välj tillverkare” och 2. ”Välj modell”.

Om vi börjar med startsidan, vad har hänt där? Den här sökfunktionen måste underlätta väldigt mycket för våra kunder?
Absolut! Istället för att behöva klicka in sig i menyn och sedan filtrera fram delarna till rätt traktormodell, så kan man nu direkt hitta in till rätt delar med två enkla klick. Denna funktion är vi övertygade om att våra kunder kommer älska lika mycket som vi gör!

Om man inte får upp sin modell, vad gör man då?
Då ringer man till oss på 0499 490 59, mailar oss på info@sagro.se eller skriver till oss i chatten så hjälper vi till. Vi är alltid på plats vardagar mellan 07.00-16.00.

Perfekt! Designen på startsidan har också fått sig en uppdatering, berätta? 
Det är toppmenyn som har fått sig ett lyft, där vi som sagt gjort om och samlat alla funktioner och avdelningar mycket tydligare. Här hittar man även den nya sökfunktionen vi pratat om. Detta gäller dock inte bara startsidan, den nya menyn och alla funktioner hänger med på samtliga sidor.

Sist men inte minst så är det kassan som fått en liten makeover eller hur? 
Det stämmer! Det är nu mycket enklare att dels ändra antal av en produkt man lagt i varukorgen, men även plocka bort och lägga till produkter. Vår tanke är att detta ska ger mer frihet och smidigare utcheckning för våra kunder!



Tack så mycket Jakob!
Skulle ni stöta på något som verkar konstigt eller att något inte fungerar som det ska. Hör av er till oss så att vi kan åtgärda eventuellt fel. 

Kommentarer

Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
1 Kommentar
#1
Nisse
Funkar mycket bra och smidigt!
2019-03-12 @ 11:48:53
Logga in